Sosyal Medya

GÜNDEM

Şehit askerimizin son paylaşımı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Enes Budak'ın sosyal medyadaki son paylaşımda "Cesaret dağında korku rüzgarı esmez aslanlar gibi yaşayan" yazarak fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı.

Önceki gün Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen terör saldırısında yaşanan şehit haberlerinin ardından, Milli Savunma Bakanlığı acı bir gelişme daha paylaştı. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, 6 kahraman askerimiz şehit düştü, 1 askerimiz de yaralandı.
 
Manisa'ya şehit ateşi düştü. Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın (22) ailesine şehadet haberi verildi. Ağrı nüfusuna kayıtlı olan şehit Budak'ın Atatürk Mahallesi'nde bulunan evinin sokağına dev Türk bayrağı asıldı. Bekar ve 6 kardeşten biri olan şehidin annesi 2 yıl önce vefat etmişti.
 
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın sosyal medya hesabındaki son paylaşımı, cesaretini bir kez daha gözler önüne serdi. Budak, "Cesaret dağında korku rüzgarı esmez, aslanlar gibi yaşayan" yazarak fotoğraflarını paylaştı.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.