Sosyal Medya

SPOR

Samsunspor'a Transfer Yasağı Tekrar Aktif

Yılport Samsunspor, FIFA'nın geçici olarak kaldırılan transfer yasağının tekrar aktifleştirildiğini duyurdu.

Samsunspor'a Transfer Yasağı Tekrar Aktif

Yılport Samsunspor, FIFA'nın geçici olarak kaldırılan transfer yasağının tekrar aktifleştirildiğini duyurdu.

FIFA tarafından 2 dönem Transfer Yasağı verilen Yılport Samsunspor, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kırmızı-beyazlılar, sezon başında geçici olarak kaldırılan transfer yasağının daha sonra tekrar aktifleştirildiğini belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "FIFA tarafından kulübümüze iki dönem transfer yasağı uygulanmış ve ilgili karar CAS tarafından onanmıştı. Daha sonra, İsviçreli avukatlarımız İsviçre Federal Mahkemesi'nde itirazda bulunmuş ve transfer yasağı kararı geçici olarak durdurulmuştu. Bu durumda, Kulübümüz 2023-2024 futbol sezonu kış transfer döneminde transfer yapmaya devam etmişti. Holiganbet yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

FIFA tarafından bugün kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen yazı sonucunda; İsviçre Federal Mahkemesi, transfer yasağının geçici olarak durdurulması kararını ortadan kaldırmıştır. Başka bir deyişle, askıya alınan transfer yasağı kararı tekrar aktif hale gelmiştir. Holiganbet Giriş sitesini ziyaret edin.

İsviçre Federal Mahkemesi'ndeki davada henüz nihai bir karar verilmemiş olup, hukuki süreç şu anda devam etmektedir.

İsviçre Federal Mahkemesi'ndeki gelişmeler yakından takip edilmekte olup, ilerleyen süreçte bilgilendirme yapılacaktır." şeklinde ifadeler yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.