Sosyal Medya

RİZE

ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Başvuruları Başladı

ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da bulunan fabrikaları bünyesinde istihdam edeceği 1072 mevsimlik işçi alımı başvuruları bugün başladı.

30 Nisan 2024 gecesi sona erecek başvurularda adaylar bir fabrikaya başvuruda bulunabilecek ve bugüne ait adres bilgileri geçerli olacak. Bugün yapılacak adres değişiklikleri ise geçersiz sayılacak.
 
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarının bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alımında bulunacak.
 
Bu alımlar şu şekilde dağılmıştır:
 
- Rize'deki fabrikalar için: 665 beden işçisi, 40 eksper, 45 engelli ve 10 eski hükümlü olmak üzere toplam 760 mevsimlik işçi,
- Trabzon'daki fabrikalar için: 175 beden işçisi, 15 eksper, 6 engelli ve 4 eski hükümlü olmak üzere toplam 200 mevsimlik işçi,
- Artvin'deki fabrikalar için: 75 beden işçisi, 15 eksper, 4 engelli ve 3 eski hükümlü olmak üzere toplam 97 mevsimlik işçi,
- Giresun'daki fabrikalar için: 15 beden işçisi.
 
Adaylar, başvurularını 26-30 Nisan 2024 tarihleri arasında (30 Nisan 2024 Salı günü saat 23.59’a kadar) İŞKUR’un internet sitesi, ALO 170 ve e-devlet üzerinden yapabilecekler.
 
Noter Kurası, 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 09.00’da Rize Gençlik Merkezi Salonunda başlayacak. Artvin, Trabzon ve Giresun için yapılacak bütün alımlarda fabrikalara il bazında başvuru yapılabilecek.
 
Başvurular için belirlenen şartlar şu şekildedir:
 
- Beden İşçisi: En az ilkokul mezunu, 18-50 yaş arası erkekler, Rize'de ikamet ediyor olmak, İkamet edilen ilçedeki ÇAYKUR fabrikasına başvurmak.
 
- Engelli/Eski Hükümlü: En az ilkokul mezunu engelli veya eski hükümlü erkek ve kadınlar, yaş şartı yok, İkamet edilen ildeki ÇAYKUR fabrikasına başvurmak.
 
- Çay Eksperi: Çay Eksperi Bölümü Ön Lisans mezunu, KPSS-93'e girmiş olmak, 18-50 yaş arası erkek ve kadınlar, Türkiye geneli başvuru.
 
Adaylar sadece 1 fabrikaya başvurabilecek ve başvuruların başladığı 26 Nisan 2024 cuma günü saat 00.01 itibariyle olan adres bilgileri geçerli olacak. Başvurular başladıktan sonra yapılacak adres değişiklikleri iş başvurusu için geçerli sayılmayacak.
 
  • SGK'lı olanlar da başvurabilir.
  • Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalara il bazında başvuru yapılacak.
  • Adaylar sadece 1 fabrikaya başvurabilecek.
  • İkametgah adresi olarak başvuruların başladığı 26 Nisan 2024 cuma günü saat 00.01 itibariyle olan adres bilgileri geçerli olup Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde (ADNKS) kayıtlı olan yerleşim yeri adresi dikkate alınır. Başvurular başladıktan sonra yapılacak adres değişiklikleri iş başvurusu için geçerli sayılmayacak.
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.