Sosyal Medya

DÜNYA FUTBOLU

Carlo Ancelotti: Arda gelecek sezon takımda kalacak

Real Sociedad'ı deplasmanda 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, "Arda gelecekte bizim için çok önemli bir futbolcu olacak. Arda gelecek yıl bizimle burada kalacak."

La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya geldi.
 
Maçın tek golü Arda Güler'den geldi ve Real Madrid sahadan 1-0 galip ayrıldı.
 
Real Madrid'in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, maç sonrası Arda Güler ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Ancelotti, "Arda gelecek sezon da takımda kalacak" dedi ve oyuncusunun gelecek yıl Real Madrid forması altında olacağını doğruladı.
 
İtalyan teknik adam, Arda'nın performansından memnun olduğunu belirterek, "Arda, Fran Garcia ve diğer oyuncuların sahada iyi bir oyun sergilediğine inanıyorum. Arda'nın attığı gol, onun gelecekte takım için ne kadar önemli bir oyuncu olacağının bir göstergesi. Saf bir yetenek olan Arda, sahip olduğu kalitesiyle altın gibi." şeklinde konuştu.
 
Ancelotti ayrıca, "Arda çok iyi çalışıyor ve yavaş yavaş takımın önemli oyuncularından biri olacak." ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Arda Güler'in istatistikleri de dikkat çekiciydi. Maçta 68 dakika sahada kalan genç yıldız, 5/10 ikili mücadele kazanma, 3/3 uzun top isabeti, 2/3 dribling denemesi ve 2 engellenen şut istatistiklerine sahipti.
 
İspanyol basını ise son zamanlarda Arda'nın gelecek sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralanacağı yönünde haberler yapmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.