Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi bitti

Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda 5-2 yenilen Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal istifa etti.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda alınan 5-2'lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifasını kendilerine ilettiğini söyledi

Hasan Kartal, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti;
 
"Sevgili hocamız Rize'nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.
 
İSMAİL KARTAL'IN KARNESİ
 
İsmail Kartal yönetiminde yeşil-mavili ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alırken 24 puan topladı.
 

3 Yorum

  1. eski bir oyuncu

    Mart 01, 2020 Pazar 14:06

    İsmail Kartal'ın Takıma oynattığı oyun anlayışını,takımı kurması ve oyunu okuması İstanbul'dan Rize'ye kadar Spor otoriteleri ve yazarları tarafından hep eleştirildi. Ben de bu sayfalardan zaman zaman eleştirdim. Maalesef değişen bir şey olmadı. Ancak aldığı karar geçte olsa iyi ama, yine de geç alınmış bir karar. Ligin sonuna yaklaşıldığı bu haftalarda nasıl toparlanır da ligde tutunur. Buda ayrı bir dert.Çok zor günler bekliyor Rizesporu.

  2. Naylon branda

    Mart 01, 2020 Pazar 10:11

    Kulüp tarafından İsmail kartalın istifası açıklanırken özellikle gereksiz yere rizenin çocuğu diye bahsedilmesi metni kaleme alan kişinin düşüncesizliğine verilmeli.

  3. Rizem

    Mart 01, 2020 Pazar 09:06

    Herkez kına yaksın ismail hocadan daha iyisini nah bulursunuz

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.