Sosyal Medya

RİZE

Rizenin Şifa Veren Yaylası Ayder’in En Popüler Otelleri

Rize’nin Şifa Veren Yaylası Ayder’in En Popüler Otelleri

Rize’nin Şifa Veren Yaylası Ayder’in En Popüler Otelleri

Karadeniz’in gözde turizm şehri Rize’de Çamlıhemşin ilçesinde 19 km uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, ladin ve kayın ormanları kaplı eşsiz manzarası ile dikkat çekmektedir. Türlü çiçeklerden elde edilen meşhur balı ve şifalı kaplıcaları ile bir doğa tatilinden çok daha fazlasını ziyaretçilerine yaşatmakta olan Ayder Yaylası, 1944 yılında Milli Park ünvanı almış ve 1987 yılında turizm bölgesi ilan edilmiştir. Hem doğa hem de sağlık turizminin Türkiye’deki en özel noktalarından biri olan Ayder Yaylası, yılın her dönemi ziyaret edilmektedir. Ayder turistik oteller keyifli doğa gezileri için konfor sunarken, termal oteller, pek çok rahatsızlığa şifa vadetmektedir. Her bütçeye uygun oteller arasında siz de seçiminizi yaparak, hem keyifli bir doğa tatili geçirebilir hem de sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz. 

Ayder Yaylası’nın Eşsiz Doğasında Lüks Konaklama Seçeneği Sunan Kaçkar Resort Hotel

Rize’nin eşsiz cenneti Ayder Yaylası’nda yılın dört mevsimi büyüleyici bir manzara eşliğinde konuklarını ağırlayan Kaçkar Resort Hotel, lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Çamlıhemşin ilçe merkezine 17,5 kilometre, Rize il merkezine 83 kilometre, Rize-Artvin Havaalanı'na 50 kilometre mesafede yer alan tesis, konfor için zengin olanaklar sunan 42 odaya sahiptir. Oda kahvaltı konseptine konuklarını ağırlayan tesiste, 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Bulunduğu noktanın benzersiz doğasının sunduğu huzurun yanı sıra konuklarına mükemmel bir dinlenme olanağı sunan tesiste, içerisinde sauna, fin hamamı ve jakuzi gibi hizmetlerin yer aldığı SPA merkezi bulunmaktadır. Kaçkar Resort Hotel, gezi odaklı hizmetlerinin yanı sıra tüm profesyonel organizasyonlarınız için çok amaçlı toplantı salonu ve özel toplantı salonu ile hizmet vermektedir. Ayder Yaylası’nda 1200 metre yüksekte, şehrin tüm kalabalığından uzaklaşmak isterseniz http://kackarresorthotel.com/ ‘a tıklayabilirsiniz. 

Karadeniz’in Huzur Noktası Haşimoğlu Otel Ayder

Kusursuz bir doğa tatili için aradığınız sıcak ortamı size sunacak olan Haşimoğlu Otel Ayder, konforlu konaklama birimleri ve doğa sporları olanakları ile dikkat çekmektedir. Trabzon Havalimanı’na 163 km mesafede yer alan tesisin 64 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste Karadeniz’in en özel lezzetlerini tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Birbirinden keyifli doğa aktivitelerine katılabileceğiniz konumu ile eksiksiz bir tatil hizmeti sunan Haşimoğlu Otel Ayder’de rafting, trekking, ziplining, olta balıkçılığı, heliski gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Kusursuz bir doğa tatili hayal edenlerin buluşma noktası olan Haşimoğlu Otel Ayder, https://hasimogluotel.com/ ‘da detaylı bilgi sunmaktadır. 

Ayder’in En Romantik Oteli Ayder Doğa Resort

Eşsiz bir doğa manzarası eşliğinde, romantik bir tatil hayal edenler için sunduğu özel hizmetler ile dikkat çeken Ayder Doğa Resort, konumu ve özel dekorasyona sahip odaları ile hayalinizi gerçeğe dönüştürmektedir. Havaalanına 144 km, şehir merkezine 88 km mesafede yer alan tesisin 30 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konsepti sunan tesiste, sabah kahvaltılarının yanı sıra hizmet veren a la carte restoran bulunmaktadır. Tesis içerisinde oyun salonu, dart, doğada rafting, insan sapanı ve zipline gibi aktivitelere olanak sunan Ayder Doğa Resort’ta bedenen rahatlamak isteyen misafirler için sauna ve jakuzi yer almaktadır. En güzel doğa tatilini, sevdiklerinizle birlikte kusursuz bir şekilde yaşamak için http://www.aydervillage.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir. 

Ayder Yaylası’nda Ev Sıcaklığı Arayanlara Gelgör Otel

Ayder’in yeşilini, dikkat çeken ahşap binasında yaşatan Gelgör Otel, huzur bulacağınız olanakları ile dikkat çekmektedir. Çamlıhemşin ilçe merkezine 18 kilometre, Rize-Artvin Havalimanı’na 50 kilometre ve Ardeşen Otobüs Terminali’ne 41 kilometre mesafede yer alan tesisin, doğa manzaralı 24 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde misafirlerine her sabah Karadeniz’in eşsiz lezzetlerini sunan tesiste toplam 2 adet restoran hizmet vermektedir. İş seyahatlerinde de tercih edebileceğiniz tesisin 1 adet toplantı salonu konuklarını ağırlamaktadır. Ayder Yaylası’nın huzur veren atmosferini doyasıya yaşamak isterseniz https://www.gelgorhotel.com/ ‘dan tatil planınızı yapabilirsiniz. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.