Sosyal Medya

RİZE

DEVA Partisi Rize il başkanı Metin Erdoğan oldu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Rize Kurucu İl Başkanı olarak Metin Erdoğan görevlendirdiğini açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)  Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Rize Kurucu İl Başkanı olarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Metin Erdoğan'ı atadı.
 
Ömer Köroğlu, Osman Civelek, R.Ali Karakoyun, M.Kemal Arıcı,Büşra Meral ve Yasin Taşçıoğlu kurucu yönetiminde yer aldı.
 
 
DEVA Partisi Rize Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan,
 
1962 yılında Rize’de doğdu.
 
İlk ve ortaöğrenimini Rize’de tamamladı. 1984 yılında KTÜ Giresun Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Erdoğan, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü tamamladı.
 
Meslek hayatına 1986 yılında Serbest Muhasebeci olarak başladı. Hâlen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
 
Orta derecede Rusça ve İngilizce bilmekte.
 
Evli ve dört çocuk babasıdır.

1 Yorum

  1. rizeli53

    Ağustos 16, 2020 Pazar 18:44

    Yazıklar olsun.baydın abd yıkım projesine destek veriyorlar.abd başkan adayı açıkca türkiede neyin peşinde olduklarını açıkladı.Son kurlan partilerin ABD NİN 15 TEMMUZDA YAPAMADIĞINI böyle ufak tefek partilerle yapmaya çalıştığını görmek körlüktür.nankörlere oy moy yok.Menfaat karşılığı b,irşey olmaktansa ölürüm daha iyi.topraklarına gömüleceğim ülkeme ihanet edemem.babacan ve davutoğlu nankör değlde nedir.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.