Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Rizespor taraftarından örnek proje

53 Kolordu Taraftar Grubu yeni nesle Rizespor sevgisini aşılamak için örnek bir projeyi hayata geçirmeye devam ediyorlar.

Çaykur Rizespor’un aktif taraftar gruplarından olan 53.Kolordu Taraftar Grubu sosyal sorumluluk projelerinde adeta fark yaratıyor.
 
Başta Rize şehrinde ve il dışında yaşayan Rizeli çocuklar olmak üzere hemşerilerine Rizespor sevdasını aşılamak için önemli projelere imza atan 53.Kolordu Taraftar Grubu önceki gün de 1200 çocuğa forma hediye etti.
 
53.Kolordu Taraftar Grubu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha ekleyip Yeşeren Nesiller Projesi kapsamı adı altında 1200 çocuğa forma dağıtımını gerçekleştirdik. #NesildenNesileRizespor” ifadelerine yer verildi. 
 
Taraftar grubu ayrıca, transfer sezonunda Bandırmaspor’la anlaşan Orhan Ovacıklı’ya da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “En kötü günlerimizde , sosyal sorumluluk projelerimizde yanımızda olan bu şehrin çocuğu büyük kaptan orhan ovacıklıya ve yüce gönlüne teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz. Rize şehri ve Rizespor her zaman kaptanının yanındadır" dendi.

  • Rizespor taraftarından örnek proje

  • Rizespor taraftarından örnek proje

  • Rizespor taraftarından örnek proje

  • Rizespor taraftarından örnek proje

1 Yorum

  1. B.ulasss

    Ekim 09, 2020 Cuma 10:16

    7 den 70 şe Rizespor umuzu aşilayacağiz..

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.