Sosyal Medya

YAŞAM

Ölen 3 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar iddiasında iğrenç ifadeler

Çorum'da aniden rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki erkek çocuğunun cinsel istismara uğradığı belirlendi. Çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine anne ve sevgilisi gözaltına alınarak tutuklandı.

Çorum'da geçtiğimiz gün bu kadarda olmaz dedirten olay yaşandı. 3 yaşındaki öz oğluna sevgilisinin yaptıklarına göz yuman anne ve sevgilisinin tutuklanmasının arından iğren ifadaler ortaya çıktı.
 
Alınan bilgilere göre Çorum’da önceki gün rahatsızlanan 3 yaşındaki erkek çocuk R.E.Ş., annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. tarafından kalp rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
 
 
SEN NASIL BİR ANNESİN?
 
Küçük çocuk, burada doktorların tüm çabalarına karşın hayatını kaybetti.
 
Gerçekler ise sonradan ortaya çıktı. Doktorlar cinsel istismara maruz kalan erkek çocuk için polise haber verdi. Bunun üzerine annesi ve sevgilisi gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen anne ve sevgilisi, çıkarıldıkları mahkemece ‘nitelikli kasten insan öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklandı.
 
Yaşanan acı olaydan sonra anne ve sevgilisinin ifadeleri ortaya çıktı.
 
Anne Z.B.Y., oğlunun cinsel istismara uğramasının mümkün olmayacağını ifade ederek şunları söyledi  “Oğlum doğuştan kalp hastasıdır. Sık sık hastaneye götürüyoruz. İstanbul’da tedavi gördü. Oğlum öldüğü gün kabızdı. Ayrıca oğlumun kanaması olsa ben görürdüm. O gün oğlumun altını ben değiştirdim. Öyle bir bulgu olsa ben de mutlaka fark ederdim. İstismar olayını kabul etmiyorum” dedi.
 
SEVGİLİSİ İDDİALARI REDDETTİ
 
Sevgilisi B.Ç. ise “Çocuk kalp hastası olduğu için fenalaşmıştı. O gün hastaneye götürdük. Hastanede serum takmışlar. Aslında biz çocuğu İstanbul’a götürmek istedik. Çünkü bugüne kadar tüm tedavileri orada yapılmıştı. O gün buradaki hastanede yatmasını istemedim. Doktor ise ‘Bu çocuğu götürmeyin, yolda çocuğu kaybedebilirsiniz’ dedi. Pandemi dolayısıyla eve zaten hiç misafir almıyorduk, enfeksiyon kapma riski oldukça fazlaydı. İstismar olayını bilmiyorum” dedi.
 
ANNE VE SEVGİLİSİNDEN TUTARSIZ İFADE
 
İstismar bulgusu olsaydı kendisinin bunu fark edeceğini belirten anne Z.B.Y., ifadesinde “Koronavirüs nedeniyle ben eve hiçbir zaman misafir almadım. Oğlumu doğduğu günden bu yana hastalığı nedeniyle de yanından hiçbir zaman ayrılmadım” dedi. Annenin erkek arkadaşı B.Ç. ise ifadesinde, “Eve herhangi birileri girmiş olabilir” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.