Sosyal Medya

MAGAZİN

Eser Yenenler ikinci kez baba oluyor

Geçtiğimiz yıl çocukları Kuzey'i kucaklarına alan Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinden müjdeli bir haber daha geldi. Berfu Yenenler, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız ilk çocuklarını da ekim ayında kucaklarına almıştı.
 
Çiftten müjdeli haber geldi. Çift Instagram'dan yaptıkları paylaşımla ikinci kez bebek beklediklerini duyurdu.
 
Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız geçtiğimiz yıl evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i ekim ayında kucaklarına almıştı.
 
Ünlü çiftten güzel bir haber daha geldi. Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ve oğulları Kuzey ile birlikte çekilmiş olan fotoğraflarını paylaşarak, hamile olduğunun müjdesini verdi.
 
 
Aynı pozu kendi hesabından paylaşan Eser Yenenler ise "Kuzey ile anlamlandırdığımız hayatımız artık daha anlamlı hale geliyor .. Kuzey emmi abi oluyor" dedi.
 
Eser Yenenler Kimdir?
 
Eser Yenenler Kimdir ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Eser Yenenler Kimdir haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 54 Eser Yenenler Kimdir haberi bulunmuştur.
 
Eser Yenenler 14 Şubat 1984, Bursa doğumlu, Türk oyuncusu,yazar ve sunucusu.
 
Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.
 
Uzun yıllardır arkadaşlık ilişkileri bulunan Eser Yenenler, Oğuzhan Koş, İbrahim Büyükak aynı tiyatro sahnesinde boy göstermişlerdir. Zamanla büyük işlerde kendilerini göstermeye başaran üçlü en son Acun Ilıcanının Tv8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam programını sunmaya başlamışlardır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.