Sosyal Medya

KARADENİZ

Rize'de rögardan insan çıktı, görenler büyük şaşkınlık yaşadı

Rize'dekaçırıldığını iddia eden bir şahıs kanalizasyondan itfaiye yardımıyla çıkartıldı.

Rize'de merkezde bu akşam yaşanan olayda bir kişi kaçırıldığını söyleyerek yardım istedi. Ancak kaçırıldığını söyleyen kişi ise kanalizasyon kapağının altından çıktı. 
 
 
 
Bu ilginç olay Piriçelebi Mahallesi’nde meydana geldi.
 
Seyyar satıcılık yapan bir kişi rögar kapağından ses geldiğini duyarak kapağın yanına gitti. Kapağın altından "Kurtarın beni"diye bir ses duyguğunu söyleyen seyyar satıcı polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri Rize itfaiyesi ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler kanalizasyon kapağını kaldırarak E.D.’yi (30) çıkardı.
 
E.D.'nin olay yerinde kendisine oraya nasıl girdiğini soranlara 4 kişi tarafından kaçırıldığını, ellerinden kurtularak dere yatağı marifeti ile rögara girdiğini ve ardından merkeze kadar yürüdüğünü' ifade ettiğini bildirdi.
 
"BENİ KAÇIRDILAR"
 
Olay anında orada olan ve E.D.’nin "Beni kaçırdılar" dediğini duyduğunu dile getiren Mustafa Beşiktepe “Ben burada kestane satıyordum. Adam oradan kapağa vurdu 'Kurtarın beni’ diye. Bende hemen ekiplere haber verdim. Ekipler geldi kurtardı onu. ‘Kaçırdılar beni’ dedi, gerisini bilmiyorum. Buradan girme şansı yok. Kesin başka bir yerden girdi” dedi.
 
 
E.D'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

1 Yorum

  1. Arrow

    Ekim 15, 2020 Perşembe 00:14

    Ambulans kac saate geliyor millette film izliyo sanki kimsedede maske yok

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.