Sosyal Medya

SPOR

PSG'den Arda Güler için teklif

Fransa'nın Paris Saint Germain takımı, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler için resmi teklifte bulundu.

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki oyuncusu Arda Güler parlamaya devam ederken PSG'den resmi teklif geldi. Sarı-lacivertliler genç yıldız için kararını verdi.
 
Futbol dünyasının genç yeneklerinden biri olan ve Avrupa'da birçok devin radarına şimdiden giren Arda Güler'in talipleri artıyor.
 
Bu sezon Fenerbahçe'de 922 dakikada sahada kalmasına karşın 6 gol, 4 asistlik performans sergileyen 17 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da gündem olmaya devam ediyor.
 
MANCHESTER CITY'NİN RAPORU SIZMIŞTI
 
Premier Lig devi Manchester City, Arda Güler'i izlemesi için kupadaki Çaykur Rizespor ve ligde oynanan Kasımpaşa maçlarına gözlemci göndermişti. 17 yaşındaki genç yetenek için hazırlanan bir rapor ortaya çıkmıştı.
 
Güler'in süperstar olma potansiyeli taşıdığı ifade edilmişti. Genç yıldızın henüz 17 yaşında olmasına rağmen sahada kendisine olan özgüveni ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmadığı da vurgulanmıştı.
 
Arda'nın maç içinde oyunu okuma ve hızlı düşünme konusundaki yeteneği ile yüksek teknik kapasitesine vurgu yapılarak, "Gelişime son derece açık bir oyuncu" denilmişti.
 
Fenerbahçe olumsuz yanıt verdi
PSG daha sonra Fenerbahçe'ye teklifte bulunurken, sarı-lacivertlilerin bu teklife olumsuz yanıt verdiği belirtildi.
 
Fenerbahçe yönetiminin 17 yaşındaki milli futbolcuyu birkaç sezon daha takımda tutmak istediği ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.