Sosyal Medya

KARADENİZ

Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz Rize'den aday adayı oluyor!

Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz, Rize’de İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olacağı iddia edildi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Hasan Yılmaz, Rize’den İYİ Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için başvuracağı iddia edildi.
 
Aldığımız bilgilere göre İYİ Parti ve CHP'nin Rize'den ortak liste ile seçimlere gireceği ve birinci sırada Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz'ı birinci sıradan aday gösterilmek istendiği öğrenildi. Hasan Yılmaz'ın amcası Turgut Yılmaz ve çevresinin gelen teklife sıcak bakmadığı gelen bilgilere arasında. Hasan Yılmaz'ın kararını açıklamak için zaman istediği öğrenildi.
 
Hasan Yılmaz, vefatının ikinci yılında babası ile ağabeyine olan özlemini ve yaşadığı o süreci Anadolu Ajansı (AA)'ya anlatmış ve  "Hiçbir zaman siyasete girmeyi düşünmedim" ifadelerini kullanmıştı.
 
Yılmaz, o röportajında babası gibi siyasetin içinde olmayı düşünmediğinin altını çizerek, "Babamdan hep şunu gördük: Siyaset dışında da vatana hizmet edebileceğimiz alanlar var. Eğitim de bunlardan biri o nedenle hiçbir zaman siyasete girmeyi düşünmedim, açıkçası bir teklif de gelmedi. Bir teklif gelse de siyasetin zorluklarını bilen biri olarak ne diyeceğimi bilmiyorum, zor bir karar." diye konuşmuştu.

5 Yorum

  1. Ali baş

    Mart 26, 2023 Pazar 12:58

    Babanı tanıdım kusursuz bir devlet adamıydı.elindeki gücü her zaman vatandaşının çıkarı için kullandı. Bazıları gibi çocuklarına ihalelerden pay çıkarmadı. Umarım babanın yolunda ilerlesin..yolun açık olsun hasan.

  2. Şenol

    Mart 22, 2023 Çarşamba 10:08

    Ben 1983 den 2002 kadar anavatan partisine oy veren bir birey ve Çayeli birisi olarak senin akpardiden olmasada rahmetli baban gibi bağımsız koy daha iyi iyi partiden sen oymu ala al ağını sanıyorsun

  3. Kalkandereli

    Mart 22, 2023 Çarşamba 00:54

    Yakışır merhum mesud yılmazın oğluna.oyum sana hasan söz...

  4. vatandaş53

    Mart 21, 2023 Salı 22:02

    işte balcılar hemen renk verdi.balın tadı ağızlarında kalmış.İnsan bu kadrmı saftirik olur veya menfaat beklentisine girer.ne umuyorsunuz yanlış adrese sapmış birisinden.amaç akp oyları.bu akşener neredn destekleniyor belli hala anlamadınızmı.kulağından tutup kim masaya oturttu.ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor.ama sizin gibiler ufak menfaatlerle beslenmeya çalışıyorsunuz.

  5. İsmail BLci

    Mart 21, 2023 Salı 17:50

    Babanın bıraktığı bayrağı senin alman gerekiyor babanın mekanı cenet olsun o bizlere derin yaralar bıraktı eyer sen aday olursam bizlerin yüreğine su serbersin hayırlı olsun

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.