Sosyal Medya

KARADENİZ

Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ramazan ayı boyunca afet bölgesinde kurulacak sahur ve iftar sofraları ile depremden etkilenen vatandaşların yanında yer alıyor.

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremin ilk anından itibaren kurulan MÜSİAD Kriz Masası koordinasyonunda yurt içi ve yurt dışı MÜSİAD üyelerinin destekleri ile bölgeye 3 binden fazla TIR sevk eden MÜSİAD, oluşturduğu lojistik merkezlerle bölge için seferber oldu.

Aynı zamanda depremden etkilenen illerde aşevi ve mobil mutfaklar kuran MÜSİAD, üyelerinin destekleriyle Hatay'da inşa edilen sahra hastanesi ile yaraları sarmak için gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdürürken, Kahramanmaraş Elbistan ve Adıyaman'da da konteyner yaşam kent çalışmalarına devam ediyor.

RİZE MUSİAD ekibi 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası misafir edilen depremzede ailelerle iftarda biraraya geldi.

"YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAK, BERABER AYAĞA KALKACAĞIZ"
 
MÜSİAD, ramazan ayı boyunca afet bölgesinde kurulacak sahur ve iftar sofraları ile depremden etkilenen vatandaşların yanında olacak.
 
Depremin büyük yıkıma neden olduğu Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Hatay ve Gaziantep'te afetten etkilenen bölgelerde sahur ve iftar sofralarının kurulacağı belirtilen açıklamada, "Bir ve beraberiz, yaralarımızı birlikte saracak, beraber ayağa kalkacağız." ifadeleri yer aldı.

  • Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

  • Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

  • Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

  • Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

  • Rize MUSİAD ekibi adıyamanda

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.