Sosyal Medya

SÜPER LİG

Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert: Önemli Açıklamalar

Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından mutlu bir şekilde açıklamalarda bulundu.

Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından mutlu bir şekilde açıklamalarda bulundu.

Kluivert, basın toplantısında, özellikle Beşiktaş galibiyetinden sonra bir kez daha 4 gollü bir zafer elde ettikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Takımının sahada konuştukları her şeyi başarıyla uyguladığını vurgulayan Kluivert, sadece ilk 11'de sahaya çıkan oyuncuların değil, yedek kulübesinden giren futbolcuların da sonuna kadar mücadeleyi desteklediğini belirtti.

 Bu birlikteliğin kendisini sevindirdiğini dile getiren Kluivert, yedek oyuncuların girdiklerinde ilk 11 oyuncuları gibi performans sergilediklerini söyledi. Ancak, teknik direktör olarak ayakların yere basması gerektiğini ve bu pozitif atmosferi sürdürmek için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini ekledi. Holiganbet sitesini ziyaret edin.

Kluivert ayrıca, maçta 2 gol atan Mario Balotelli'nin beklenmedik bir şekilde hızlı bir dönüş yapmasından memnun olduklarını belirtti. Aynı zamanda, Mbaye Niang ve Balotelli gibi iki güçlü forvete sahip olmanın büyük bir avantaj olduğunu sözlerine ekledi. Holiganbet giriş yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

Kötü Gidişata Son Vermek İstiyoruz

Corendon Alanyaspor cephesinden ise yardımcı antrenör İsmail Serbest, Adana Demirspor'a karşı zorlu bir maçın ardından büyük umutlarla geldiklerini ancak istedikleri puanları alamadan döndüklerini ifade etti. Rakiplerinin hızlı oyuncuları ve bireysel becerileri nedeniyle zorlandıklarını dile getiren Serbest, özellikle geçiş oyununa karşı etkili bir çözüm bulamadıklarını belirtti. Maçın ikinci yarısında oyunlarının tamamen çöktüğünü ve rakibe karşı tepki veremediklerini açıkladı.

Serbest, önlerindeki Fatih Karagümrük maçının önemine vurgu yaparak, son iki maçlarının kötü geçtiğini ancak bu maçla kötü gidişata son vermek istediklerini dile getirdi. Bu doğrultuda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.