İnegöl’de Akılalmaz Olay: Ulaşamadığı Nişanlısı İçin 3 Katlı Binaya Tırmandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde nişanlısından haber alamayan bir genç, 3 katlı binaya dış cepheden tırmanarak mahallede büyük paniğe yol açtı.

İnegöl'de Akılalmaz Olay: Ulaşamadığı Nişanlısı İçin 3 Katlı Binaya Tırmandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan sıra dışı olay, mahalle sakinlerine büyük bir korku ve panik yaşattı. Telefonlarına yanıt alamadığı nişanlısından haber alamayan bir genç, çareyi tehlikeli bir yönteme başvurmakta buldu.

Genç adam, endişesine yenik düşerek sevdiğinin bulunduğu 3 katlı binaya dış cepheden tırmanmaya başladı. Metrelerce yüksekliği hiçe sayarak pencereye ulaşmaya çalışan şahsı görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Mahallede Yürekleri Ağza Getiren Anlar

Dış cephede asılı duran genci fark eden sokak sakinleri, bölgede kısa sürede hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Olası bir düşme tehlikesine karşı çevredeki vatandaşlar gence uyarılarda bulunarak müdahale etmeye çalıştı.

Sevdiğine ulaşmak uğruna hayatını riske atan şahsın bu girişimi mahallede uzun süre konuşuldu. Büyük paniğe yol açan tehlikeli tırmanış çevrede toplanan kalabalık tarafından endişeyle takip edildi.

Mobil sürümden çık