Ana Sayfa Arama Galeri Video
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’daki Kan Donduran Olayda Hüzünlü Veda: Katliam Kurbanları Toprağa Veriliyor

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesindeki katliamda hayatını kaybedenlerin otopsi işlemleri tamamlandı; cenazeler gözyaşları içinde toprağa verildi.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesindeki katliamda hayatını kaybedenlerin otopsi işlemleri tamamlandı; cenazeler

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde meydana gelen ve kamuoyunda büyük infial yaratan silahlı saldırıda sekiz kişi yaşamını yitirmişti. Faciada hayatını kaybedenlerin Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi süreçleri titizlikle tamamlandı.

İşlemleri biten kurbanların naaşları, morg önünde saatlerdir bekleyen kederli ailelerine teslim edildi. Cenazelerin teslimi sırasında morga gelen aile fertleri derin bir üzüntü ve gözyaşı döktü.

Yürek Yakan Veda ve Dinmeyen Acı

Tören alanında kurbanların tabutlarına kapanan yakınları ve eşleri gözyaşlarına boğuldu. Katliam kurbanlarından bazıları, kılınan cenaze namazlarının ardından dualar eşliğinde ebedi istirahatgâhlarına uğurlandı.

Yetkililer, 8 kişinin yaşamını yitirdiği kanlı olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak yürütüldüğünü açıkladı. Yargı sürecinin yanı sıra bölgedeki güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulmaya devam ettiği belirtildi.

Reklamı Geç
KASIM SUİÇMEZ

Kaynak: Haber53