İstanbul Fatih’te yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan trajediyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Almanya’dan tatil için İstanbul’a gelen Böcek ailesinin anne, baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği olayda kesin ölüm nedeni netleşti.
ADLİ TIP RAPORU: “BÖCEK İLACI ZEHİRLENMESİ”
Adli Tıp Kurumu, dört kişilik ailenin ölümüne ilişkin otopsi raporunu tamamladı. Raporda, aile bireylerinin böcek ilacı kaynaklı zehirlenme sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. İncelemelerde özellikle fosfin gazına maruz kalındığına dair güçlü bulgular tespit edildiği kaydedildi.
Hazırlanan detaylı rapor, dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulmuştu.
SORUŞTURMADA TUTUKLU SAYISI 10’A YÜKSELDİ
Soruşturma kapsamında ilk olarak gözaltına alınan 11 şüpheliden 8’i tutuklanmıştı. Ardından otel sahibi ve bir çalışanı hakkında çıkarılan yakalama kararının uygulanmasıyla tutuklu sayısı 10’a çıktı.
Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmanın kapsamlı şekilde sürdüğünü belirtti.

