Rize’de geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana kendisinden haber alınamayan ve hayatından endişe edilen Ahmet Korkmaz’dan sevindiren haber geldi. Ekiplerin yürüttüğü titiz arama-kurtarma çalışmaları neticesinde Korkmaz, kent merkezinde sağ salim bulundu.
Edinilen bilgilere göre, pazartesi günü sabah saatlerinde işe gitmek üzere evinden ayrılan Ahmet Korkmaz, son olarak aynı gün saat 16.30 sularında Çayeli ilçesine bağlı Eski Pazar Mahallesi’ndeki bir çay ocağında görüldü. Bu saatten sonra kendisiyle iletişimi kesilen ve bir daha haber alamayan yakınları, durumu vakit kaybetmeden emniyet güçlerine bildirerek kayıp ihbarında bulundu.
Arama Çalışmaları Sonuç Verdi
İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri ve arama-kurtarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak geniş çaplı bir çalışma başlattı. Günlerdir süren titiz takipler sonucunda Korkmaz’ın izine Rize kent merkezinde ulaşıldı.
Akşam saatlerinde bulunan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Korkmaz, ekipler tarafından ailesine teslim edildi. Günlerdir endişeli bir bekleyiş sürdüren Korkmaz ailesi, yakınlarının bulunmasıyla rahat bir nefes alırken arama sürecinde emeği geçen tüm ekiplere ve duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
