Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş’a konuk olacak Çaykur Rizespor’da teknik direktör Recep Uçar, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek taraftarları sevindirmeyi hedeflediklerini söyledi.
RİZE – Çaykur Rizespor, Süper Lig’in ilk devresinin son haftasında 20 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Recep Uçar, takımın son durumuna ve transfer planlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.
“Beşiktaş İçeride Skor Üreten Bir Takım”
Son iki maçta toplanan 4 puanın takıma moral verdiğini belirten Recep Uçar, Beşiktaş’ın gücüne dikkat çekti. Rakibin evinde etkili bir oyun sergilediğini vurgulayan Uçar, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Beşiktaş, iç sahada sadece Fenerbahçe’ye mağlup oldu, onda da sahada eksik kalmışlardı. Evlerinde oynadıkları her maçta skor üretebilen bir ekip. Bazı eksikleri olabilir ama kadrolarındaki tüm oyuncular değerli ve milli isimler. Bizim için kolay bir maç olmayacak ama kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.”
Hedef: Galibiyet ve 8 Günlük İzin
Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın önemine değinen deneyimli teknik adam, “Bu müsabakanın ardından takım olarak 8 günlük bir izne çıkacağız. Devre arasına hem puan tablosunda iyi bir noktada hem de yüksek moralle girmeyi amaçlıyoruz. Umarım taraftarlarımızı mutlu edecek bir sonuç almayı başarırız” dedi.
Transferde “Nokta Atışı” Sinyali
Transfer dönemine dair stratejilerini de paylaşan Uçar, mevcut kadronun kalitesinden memnun olduğunu ifade etti. Takımda büyük bir eksiklik görmediğini belirten Uçar, transfer mesajını şu sözlerle verdi:
“Şu an spesifik bir mevki belirtmeyeceğim ancak ihtiyaç duyulması halinde kadroya dokunacağız. Sayıca çok fazla transfer olmayabilir ama birkaç pozisyona nokta atışı takviyeler yapmaya çalışabiliriz.”
