-
Yeşil Mavililer, günü teknik direktör İlhan Palut yönetiminde yapılan tek saha antrenmanıyla tamamladı. Saat 18.00’de başlayan idmanda oyuncular, top ile koordinasyon çalışmasıyla ısındıktan sonra dayanıklılık koşuları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise altıgen sahada üç kaleli baskı oyunu oynanarak takımın hem fiziksel hem de taktiksel direnci artırıldı.
-
Günün ikinci çalışması ise saat 16.30’da otelin fitness salonunda yapıldı. Oyuncular iki grup halinde kuvvet antrenmanları gerçekleştirerek günü noktaladı.
-
Kamp Programı Devam Ediyor
Çaykur Rizespor, yarın sabah saat 10.00’da sahada, öğleden sonra ise 16.30’da fitness salonunda yapacağı çalışmalarla hazırlıklarına devam edecek.
-
Konyaspor Maçı Yaklaşıyor
Rizespor, Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçına 17 Temmuz Perşembe günü çıkacak. Tümosan Konyaspor ile saat 17.00’de Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahasında karşı karşıya gelecek Atmacalar, bu maçta yeni sezon öncesi form durumunu bir kez daha test etme fırsatı bulacak.

















