Rize’de ikamet eden Münevver Kuk, ikametinde aniden fenalaşarak acil olarak sağlık kuruluşuna kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin hastanede gerçekleştirdiği tüm çabalara rağmen kurtarılamayan talihsiz kadının vefatı sevenlerini yasa boğdu.
Hastanede yapılan incelemeler sonucunda yaşlı kadının aort damarının yırtılması nedeniyle yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaşanan bu ani kayıp, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile AK Parti Koordinatörü İshak Alim başta olmak üzere tüm aileyi derin bir üzüntüye sevk etti.
Cenaze Töreni Programı Açıklandı
Merhume Münevver Kuk; Merhum Mehmet Kuk’un kızı, Hurşit Kuk’un hayat arkadaşı ve Rize Belediyesi eski Meclis Üyesi Tevfik Kuk’un annesiydi. Mehmet Ali ve Bayram Kuk’un da annesi olan merhumenin naaşı, bugün ebediyete uğurlanacak.
Kuk için düzenlenecek cenaze töreni, öğle namazını müteakip Çorapçılar Merkez Camii’nde icra edilecek. Taziye alanına ve defin törenine iştirak etmek isteyen vatandaşlar için saat 11.30’da Sahil Camii önünden araç kaldırılacağı bildirildi.
